Потвърден

Михаил Михайлов

Откриване на течове под земята с ултразвуков способ на дълбочина до 3 м
Поканете за Задача Добавяне към любими

МДМ Партнърс ООД

Ние сме фирма специализирана в откриването на подземни течове от ВиК мрежата.

Услуга

 • Откриване на течове под земята
 • + Откриване на течове под земята с ултразвуков способ на дълбочина до 3 м

  50.00 лв. /час
  Часове: 1

  При течове на вода с неясен произход и локализация се налага използване на апаратура за тяхното откриване. Един от ефективните методи за откриване на течове е ултразвука. Откриване на теч с ултразвук е разпространено и се счита за един от основните начини за откриване на скрит подземен теч.

  Какво е ултразвука и как работи?

  Ултразвука е с по-голяма честота от горният праг на възможностите на човешкият слух. С ултразвук могат да се откриват течове от ВиК, теч от тръби, теч от канали и всякакви водопроводни възли под земята. Естествено приложението на ултразвука не се изчепрпва само с откриването на течове, а намира много широко приложение в медицината, промишлеността и безразрушителният контрол и диагностика.

  Откриване на теч под земята, откриване на теч от водопровод външен, обследване на течове по ВиК – това е силата на намирането на теч с ултразвук. За намиране на вътрешни течове в сградните ВиК инсталации метода не е подходящ. Нашата технология е приложима за трудно установяващи се подземни течове на дълбочина до 3 м, където Термографията, като технология е безсилна и неприложима за откриване на Вашия теч.

  Уредът ни е подходящ за обследване на площадкови водопроводи и канали във Вашето УПИ (Урегулиран поземлен имот) – Вашата собственост, както и за обхождане на сключени външни (улични) водопроводни и канализационни мрежи положени на дълбочина до 3 м. без значение вида на тръбите: стоманени, чугунени, медни, металполимерни, пластмасови (полимерни), полиетиленови тръби (РЕ), полиетиленови тръби с кръстосани връзки (РЕХ), полипропиленови тръби (РР), полибутиленови тръби (РВ). Без значение на настилката или земята: бетон, асфалт, чакъл или твърда, мека, глинеста.

  Фирмата ни извършва услугата откриване на подземни течове, като предлага и тяхното отстраняване. Разполагаме с обучени специалисти, които могат да го приложат и с нужната техника. Издаваме протоколи за направения анализ и предоставяме гаранция по отношение на откриването на скрит теч, като за вас остава единствено удовлетворението и спокойствието от това, че всичко в имота ви е наред. Доверете ни се и ще останете доволни.

  Ние предлагаме откриване на подземни течове с ултразвук за СИ България. Извършваме откриване на течове в следните градове: Варна, Добрич, Шумен, Русе, Силистра, Шабла, Балчик и други.

 • Потвърдете

Твойте детайли

 • Сума за резервация:

Преведете в полза на:

Фирма: МДМ Партнърс ООД
IBAN BG36INTF40015050541459; BIC INTFBGSF
Основание за плащане: Използвайте номера на поръчката (Поръчка №....)

Моля, имайте предвид, че статуса ще се активира след получаването на превода по нашата сметка.

Информация за връзка

 • Понеделник:09:00 до 16:30
  • Вторник:09:00 до 16:30
   • Сряда:09:00 до 16:30
    • Четвъртък:09:00 до 16:30
     • Петък:09:00 до 16:30
      • Събота:09:00 до 13:00
       • Неделя:Затворен
       Електронна поща
       Няма данни.

       Получете отговори на вашите запитвания сега

       Моля, влезте, за да изпратите въпроса си.

       Преглед