Често задавани въпроси от доставчици

Отговор:

Стъпка 1. За да се регистрирате в Homily Services, трябва да попълните регистрационната ни форма за ДОСТАВЧИК. По подразбиране пакетът е “Изпробвай за 15 дни безплатно”

 

Стъпка 2. След като изпратите регистрацията, моля изпратете, копие или ясна снимка на предната страница на 1 от документите за удостверяване на Вашата самоличност: Лична карта или Шофьорска книжка. Ако имате затруднения, можете да изпратите запитване директно до: info@homilyservices.com. След проверка на самоличността Ви, наш служител ще одобри Вашата молба за регистрация.

 

Стъпка 3. Ще получите имейл за потвърждение. Вашият профил вече е активен. Само проверени и одобрени профили ще бъдат напълно функционални в Homily Services. Добре дошли на борда при най-добрият онлайн доставчик на услуги в България. Място на експерти за ремонт, поддръжка и грижа на дома или офиса.

Отговор:

1. Настройка на профила (качете снимки и видео от реализирани проекти, за да имате повече шанс да бъдете нает и да увеличите рейтинга на Вашия профил)

Под меню:

 • Портфейл (Възможност за зареждане на парични средства за заплащане на административни такси или към други участници в системата на Homily Services)
 • Печалби и Такси
 • Квалификация
 • Опит (препоръчваме да качите поне една препоръка от предишен клиент)
 • Сертфикати
 • Статии (статиите написани от Вас, са също плюс за вас и бизнеса Ви)

2. Проверка на самоличност (трябва да е одобрена от администратор)

3. Моите работни места (задачите, за които сте кандидатствал)

Под меню:

Ограничения за кандидатстване за задача – според пакета, който сте закупили

 • Пакет: За 1 месец – 20
 • Пакет: За 1 месец (пълен достъп) – 30
 • Пакет: За 1 година (2 мес. гратис) – 60

** Лимит за кандидатстване за задачи: Максимален брой кандидатстване за задачи на месец – 30

*** Възможност за допълнително увеличение на лимита за кандидатстване за задачи. 10 за 10 лв., 20 за 20 лв и 30 за 30 лв.

4. Настройки за резервации (условия на които ще отговаря резервационната система, когато клиент Ви изпрати заявка или закупи ваша услуга)

Под меню:

 • Настройки за резервации
 • Заетост (задайте начален час, максимален брой резервации, възможност за групови слотови интервали),
 • Задайте Неналичност (дни в които не сте налични за наемане, възможност за избор на член от екипа, който не е свободен)
 • Резервации (постъпили резервации от клиенти)
 • График (детайлен календар с всички предстоящи и минали поръчки)

5. Настройки на изплащанията ( в случай, че сте избрали плащането между клиента и Вас да премине през системата на Homily Services)

Под меню:

 • PayPal или По банков път
 • История на изплащанията към Вас

6. Оферти (изпратени от Ваши бъдеши или настоящи клиенти от платформата на Homily Services)
7. Оферти и промоции (опции за добавяне на оферти и промоции на услугите, които предлагате)
8. Работно време
9. Региони (ако желаете вашите услуги да се предлагат в определени региони)
10. Моите услуги (оттук можете да добавите услуги и/или групи от услуги, които предлагате за клиентите)
11. Членове на екипа (добавете членове на екипа, важи само за определени платени планове)
12. Фактура (изпратете фактура до клиент за извършена или предстояща задача)
13. Надстройте акаунта (опции за подновяване на съществуващ пакет или друг, възможност за показване на профила Ви като “Избрани Доставчици” Показва се на първа страница, както и във всички търсения от клиенти за определен тип услуга, район. Разпознава се от клиентите, като професионалист препоръчан от професионалисти.

*Забележка: възможно е някои от функциите в менюто Ви, да не се видими. Зависи от плана, който сте избрали.

Отговор:

Административна такса – относително ниска в размер на 8% (осем процента) от общата сума.

Отговор:

Позицията “ Избрани Доставчици” ви дава сериозно предимство, като реклама. Профилът ви се показва не само на челни позиции, но и редовно при търсения, които отговарят на вашия район и сфера на работа. Така вашия бизнес се доказва като успешен бранд, който се разпознава от потребителите, като специалист за сферите на дейност, в които работите.

Отговор:

При нас ще можете да намерите целогодишно работа.  Ще се убедите, че сме един сигурен и постоянен канал за нови възможности. Сам ще избирате кога, къде и за колко да работите.

Отговор:

Наша основна цел е всяка публикувана задача в платформата да бъде доведена до успешен край. Отделът за Връзка с клиенти, както и индивидуален Супервайзор по всяка задача преминаваща през платформата, се грижат комуникацията да е реална, непрекъсната и своевременна.

Отговор:

Рядко ни се случва да попаднем в така ситуация, но все пак се е случило. Объркани планове, неработеща техника, моля плаунвайте внимателно Вашите заявки за изпълнение и комуникирайте с Вашият клиент своевременно. Силно препоръчително e да уведомите и екипа на Homily Services.

 

В случай на неизпълнение на дадена заявка сключена през платформата, без предварително уведомление на потърпевшите страни, може да накара клиент да Ви подведе под съдебна отговорност. Също така Homliy Services ще анулира профила Ви, за неопределен период от време до изясняване на причините за неизпълнението. Това ще се отрази както на отрицателен рейтинг в платформата, така й ще си “завоювате” отсъствие на сделки за продължителен период от време, докато репутацията Ви не бъде изчистена.