Често задавани въпроси от клиенти

Отговор:

Стъпка 1. За да се регистрирате в Homily Services, трябва да попълните регистрационната ни форма за КЛИЕНТ, напълно безплатно.

Стъпка 2. След като направите регистрацията, моля, влезте със зададеното потребителско име и парола. Ако имате затруднения, можете да изпратите запитване директно до: info@homilyservices.com.

Стъпка 3. Вашият профил вече е активен. Само проверени и одобрени профили ще бъдат напълно функционални в Homily Services.

Отговор:

  1. Настройки на профила
  2. Портфейл (възможност за зареждане на парични средства за заплащане на извършени услуги към Доставчик чрез системата на Homily Services)
  3. Любимите ми (тук се отразяват Доставчиците на услуги, които сте харесали или избрали за бъдещ преглед)
  4. Резервации (визуализират се както предстоящи, така и минали резервации направени от Вашия профил)
  5. График (детайлен календар с всички предстоящи и минали задачи, които сте публикували)
  6. Фактура (тук можете да проследите фактурите, издадени от Доставчик на услуга към Вас)
  7. Публикуване на задача (задайте достатъчно параметри, за да можем да ви бъдем максимално полезни в избора за най-подходящият Доставчик на услуга)
  8. Табло за задачи (позволява Ви да проследите задачите, които сте публикували, както и до кога са активни, колко и кои доставчици са кандидатсвали за вашата задача)
  9. Моите Оферти (в случай, че Доставчик на услуга е направил оферта към публикувана задача от Вас, ще бъде видима в този раздел)

Отговор:

Ние сме онлайн агрегатор за пазар на услуги, свързващ предлагащите с търсещите услуги. Ние не се явяваме пряк работодател на регистрираните изпълнители, не ги контролираме пряко. Проверяваме обстойно информацията, която ни продеставят и изискваме минаването на определени проверки: фирмени данни, идентичност и други. Но ние имаме Застраховка професионална отговорност за офертите преминаващи изцяло през платформата на Homily Services.

Отговор:

Те не са наши подизпълнители, те не работят за нас, те са регистрирани в платформата. Можете да разгледате техните бизнес сайтове, където има по-подробна информация за тях, качени снимки, препоръки и оставени мнения от клиенти, които вече са използвали техните услуги. По този начин можете да се ориентирате по-добре кого да поканите на оглед и да продължите комуникация.

Отговор:

Не. След регистрация, можете да се свържете и да направите запитване към който и да е Доставчик на услуга. Добрата бизнес практиката показва, че оптималният брой за сключване на сделка по дадена задача е 4. При повече запитвания, ще започнете да се обърквате.

Отговор:

Да. Първата стъпка е да използвате нашата опция “Покани за задача”, която може да бъде намерена в профила на всеки Доставчик. Ние ще изпратим електронни съобщения на избрания Доставчик и той ще се свърже с Вас. Тъй като в този случай интересът е изцяло проявен от Вас, имайте предвид, че може и да не Ви отговори веднага. Моля, бъдете търпеливи и изчакайте поне 24 часа.

Отговор:

Не. Тази информация е достъпна само за Вас и служителите на Homily Services.

Отговор:

Преди да бъдат видими, заявките се проверяват от администраторите на сайта. Когато заявката Ви е одобрена, ще бъдете уведомени за това по електронен път. От този момент Доставчиците на услуги ще могат да Ви пращат съобщения и оферти чрез сайта. Докато заявката Ви се одобрява, можете да поискате оферти от други Доставчици – посетете менюто “Намерете Доставчик” и задайте критерии за търсене. Не забравяйте, че винаги можете да добавите информация и снимки към Вашата заявка, като обновяването става лесно и бързо.

Отговор:

Контактните Ви данни стават достъпни за изпълнителя само в неговия профил след като Вие сте натиснали бутона “Резервирай сега”. След този момент той вече може да се свърже с Вас, както и Вие с него.

Отоговор:

Можете да намерите най-добрите изпълнители близо до Вас, като резервирате чрез Homily Services. Разполагаме с проверени професионалисти с подходящия опит, за да извършат работата до съвършенство!

Отговор:

Цената на услугата зависи от две неща: количеството на наетия труд плюс материалите и резервните части, необходими за извършване на услугата по ремонт или поддръжка. Нашите професионалисти обикновено таксуват за 1 час работа или фиксирана цена за общата извършена услуга. Крайната цена на услугата ще зависи от общите часове плюс материалите, необходими за завършване на задачата по ремонта или поддръжката.

Отговор:

След като резервирате вашата услуга за поддръжка или ремонт, ние ще изпратим една от нашите компании с най-висок рейтинг, за да ви достави услугата по поддръжка на датата и часа, които сте поискали. Може да се свържем с вас преди услугата, ако имаме допълнителни въпроси. По време на процеса ние ще работим в тясно сътрудничество с компанията Доставчик на услугата, за да сме сигурни, че ще получите страхотно обслужване. В края на услугата ще ви помолим да оцените вашето преживяване с Доставичка, който сте избрали.

Отговор:

Ако сте резервирали Доставчик на услуга онлайн, ние ще уредим една от нашите най-високо оценени компании за изпълнители да ви достави услугата на датата и часа, които сте поискали.

Homily Services работи само с компании или индивидуални изпълнители, които са лицензирани и проверени от нас и нашите клиенти.

Отговор:

Да. Можете да промените или анулирате резервацията си до 24 часа предварително, напълно безплатно, ще Ви се удържат само банковите такси за обратен превод, Можете да го направите през Вашият профил или, като се свържете с нас на: info@homilyservices.com или се обадите на +359 879 100061.

Отговор:

В случай, че искате да промените или анулирате, вече платена поръчка през платформата, 23:59:59 часа по-рано или по-малко, ще Ви бъде удържана комисионна в размер на 10% (десет процента). В случай, че решите да промените или анулирате поръчка в рамките на 2 часа или по-малко преди изпълнението й, ще Ви бъде удържана комисионна в размер на 50% (петдесет процента). Ако в часа и датата на изпълнението й, Доставчика на услуга не намери никого на посоченият от Вас адрес и не може да се свърже с Вас по телефон. Поръчката ще бъде анулирана и ще Ви бъде удържана комисионна в размер на 70% (седемдесет процента) в случай, че е била заплатена през платформата на Homily Services. Моля, планирайте внимателно Вашите заявки за изпълнение на дадена услуга и информирайте своевременно Доставчика на услуга, както и екипа на Homily Services,  в случай, че сте избрали всички транзакции по услугата да преминат през платфромата.